Madordning

Til alle der måtte ønske det….

Vores “Ældreordning” er vores hjerte. Ældre er sat i “, da det ikke kun er de ældre der kan nyde godt af vores mad. Vi levere også gerne til den enlige, den aften du er alene hjemme, aftenen der er travl, eller når du ikke magter at lave mad. Ingen binding, og du kan bestille frem til 14.00 den enkelte dag.
Kommer der gæster, kan du altid nå at ændre din bestilling indtil kl 14.

Vi levere hver dag frisk, energirig, dansk mad i nærområdet mellem kl. 17-19.

Vores søde friske chauffører er uddannede til at arbejde med mennesker, og hos os, har vi også tiden til en lille sludder, og til de pårørende vil vi gerne informere om, at vi aldrig efterlader jeres forældre, uden der er taget hånd om et evt. problem der kan være opstået.
I kan trygt stole på vores ekspertise, og I vil altid blive informeret.

Man kan også selv afhente sin mad i vores køkken, kl 17.15, efter aftale.


Hvad koster det og hvordan fungere det?

Det er nemt, at blive en del af ordningen. Vi arbejder med en kortordning hvor man køber et kort med 10 klip på. 10 turs kortet udleveres ved første mad udlevering, hvor også betaling skal forefalde.
Et sådanne kort koster 550kr. Hver af disse 10 klip repræsentere et måltid mad. Ønsker man ikke 10 turs kort, er prisen pr måltid 65 kr.

DER ER INGEN BINDING.

Madplan udkommer hver 14. dag, og indeholder også evt. ny info.

Det er ikke mange steder man kan få god dansk næringsrig madleveret for 55 kr pr. gang ?

Nogle vælger, at køre faste dage, andre enkelte dage pr uge og andre igen, hele ugen igennem. Det er helt op til jer. Kortene bæres af vores chauffører, så de kan fornyes, når maden afleveres.

Vores friske chauffører kører hver aften ud med den frisklavede varme mad, og levere lige ved din dør. Maden leveres mellem kl. 17-19, og man kan bestille eller afbestille, helt indtil den givne dag kl. 14. Enkelte dage kan der opstå noget uventet, der gør os en anelse forsinket. Er du bekymret, så ringer du blot og spørger.

Man er selvfølgelig også altid velkommen til, at hente maden selv i vores køkken, efter aftale.

Pt udbringer vi i områderne:

Rinkenæs
Alnor
Broager
Egernsund
Nybøl
Adsbøl
Gråsten